top of page

Openingstijden

Dagelijks zijn we geopend van 07.45 tot 18.30 uur. De leidsters stellen het op prijs als alle kinderen om 09.30 binnen zijn zodat we gezamenlijk aan tafel kunnen. Halen kunt u vanaf 16.30 uur doen. Wanneer je al eerder wil komen kan dat, maar bel dan even van tevoren in verband met wandelingen,  uitstapjes of slaapjes.

Ruildagen

Van ruilen komt bij ons geen huilen. Wel moeten de 2 dagen die geruild worden binnen 2 weken van elkaar vallen en het moet minimaal 2 werkdagen van tevoren aangevraagd worden. Ze kunnen natuurlijk alleen plaatsvinden als op de ruildag plaats is en er voldoende leidsters aanwezig zijn. De ruildagen zijn heel simpel via het ouderportaal aan te vragen.

Extra dagen aanvragen

Het is mogelijk halve of hele dagen extra te vragen. Wanneer er plek is en er voldoende leidsters zijn zullen we een verzoek altijd inwilligen. Extra dagen komen netjes op de volgende factuur te staan zodat ze ook op je jaaroverzicht te zien zijn. Aanvragen verlopen via het ouderportaal of via info@villabambini.nl. Via de groep kan je geen extra of ruildagen aanvragen.

Kosten

Een dag is 10,75 uur en de uurprijs is

€11,14

Per 1 januari 2024 zijn de kosten per maand:

1 dag per week:     € 512,95

2 dagen per week: € 1025,90

3 dagen per week: € 1.538,85

4 dagen per week: € 2.051,80

5 dagen per week: € 2.564,75

1 extra dag kost:    € 119,76

Betaling

De betaling vindt maandelijks, voor het begin van de nieuwe maand plaats. Wij maken gebruik van een automatisch incasso, waar je door het tekenen van het plaatsingscontract mee instemt. De facturen worden iedere maand naar je toe gemaild en aan het einde van het jaar krijg je een jaaroverzicht voor de belastingdienst.

Sluitingsdagen

Villa Bambini is bijna het hele jaar op werkdagen open. Naast de nationale feestdagen zijn de extra sluitingsdagen de dag na Hemelvaart, Goede Vrijdag en de dagen tussen Kerst en Oud&Nieuw. Deze extra sluitingsdagen zijn afgetrokken van het aantal opvangdagen per jaar en worden dus niet betaald door onze klanten.

Een ziek kind?

Kinderen kunnen ziek worden maar wanneer mogen ze wel en wanneer niet op de opvang zijn? Bij twijfel kun je het hoofdstuk Ziekte-beleid in  het pedagogisch beleid raadplegen. Wanneer dat toch geen uitkomst biedt raden wij altijd aan om even met één van de leidsters van je groep te bellen.

Ma-wo-do warme lunch

Drie dagen per week wordt een warme lunch geserveerd, bereid door Moekes Maaltijd. De maaltijden zijn 100% vers en 95% biologisch. Op verzoek kan altijd vegetarisch besteld worden en er wordt rekening gehouden met eventuele allergieën. Iedere week wordt een nieuw menu opgehangen. Op dinsdag en vrijdag eten we boterhammen.

Oudercommissie

De oudercommissie van Villa Bambini bestaat uit 3 leden en vergadert 3 keer per jaar. Ze functioneren als adviesorgaan voor het kinderdagverblijf en de leden zijn beschikbaar voor vragen of klachten van ouders. Ze zijn te bereiken via ocvillabambini@gmail.com.

Opzeggen

We zien onze kinderen en hun ouders niet graag gaan, maar soms kan het niet anders. Opzeggen kan schriftelijk of per mail. De opzeggingstermijn is één maand en gaat in vanaf de eerste dag van de volgende maand.

Het ouderportaal

Via het ouderportaal blijf je dagelijks op de hoogte van wat je kind doet op het kdv. Nieuw bij Villa Bambini? Ga naar het ouderportaal om een account aan te maken. Klik hier voor de handleiding.

Inzage in beleid

Pedagogisch beleid

Beleid Veiligheid en Gezondheid

Pedagogisch Coach & Beleidsmedewerker

Voor de jaarlijkse inspectierapporten verwijzen wij naar de site van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK)

bottom of page